Cotlet de porc la cuptor

de RoXx in Porc, 15 Noi 2013 | 15403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ienibahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se spala bine si se sterge de excesul de apa cu un prosop de hartie.Intr-un castron se amesteca toate condimentele impreuna cu sare si piper dupa gust. Carnea se condimenteaza bine pe toate partile.Pe fundul unei tavi yena se pune ulei.Peste,se aseaza carnea si se stropeste cu cateva picaturi de ulei.Se acopera cu un capac yena si se da la cuptor la foc mic cca 1 ora. La jumatatea timpului,se scoate tava din cuptor si se pune cu o lingura peste carne din uleiul de jos.Se acopera cu folie de aluminiu de aceasta data si se introduce din nou la cuptor pana ce este gata. Se feliaza si se serveste imediat .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate acoperi de la inceput cu folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlete mediteraneene